Kapsejlads / Teaser til sæsonnen

Teaser til sæsonnen

Nautic Trophy og Ostseepokal, Nordtyskland Scharbeutz, sejlklub YCSO.

Her får du både langdistance og alm. fleet sejlads, med masser af deltager.

Nautic Trophy er en langdistance sejllands med op imod 150 katamaraner på startlinjen. Den sejles om lørdagen og strækker sig over 35 mil. (den korte bane 30 mil ).

Ostseepokal, er F18 sejladser, med op i mod 45 deltager. Sejladserne afholdes professionelt, klubben bruger stranden, hvor der er god plads.

Scharbeutz ligger ved Lübeck.

 

Kieler Wocher, Nordtyskland

Europas største stævne, KÆMPE stævne med sejladser i næsten alle klasser. Meget professionelt afholdte kapsejladser. Desværre foregår mange af dem ret langt fra kysten/havnen så det tager tid at komme ud og hjem. Her er der gang i den om eftermiddagen og aften på kajen. Sejlklubben bruger Nordhavnen til F18 klassen stranden, og der er camping mulighed tæt på.  Mange deltager > 45. Stævnet ligger dog i den dyre ende.

TravemunderWoche

Ud over, at Travemunder Woche er et stort stævne, bliver det ”warm up” for VM i Hobie-wildcat og tiger i dagene lige efter.

Flensburg Herbstwoche, holdes i nord Tyskland, Glücksburg.

Et altid velafholdt konceptstævne. Er ofte velbesøgt af danske sejler. Der er næsten opstået en tradition for god dansk deltagelse, såvel A-cat, HC 16 og nu så i 2012 6 danske F18 besætninger. Banerne ligger ud for stranden og pladsen hvorfra bådene sættes i vandet. God stemning, hyggelig fælles spisning, gode muligheder for overnatning og en god fest sammen med ”Dickschiff’ene”.

Formula 18 Denmark